Wat iedere man in zijn kast moet hebben

Wat iedere man in zijn kast moet hebben

19 mei 2022 0 Door Tjeerd

Ieder mens is uniek. We hebben onze eigen voorkeuren en ook onze eigen smaken. Dat zie je terug in wat we leuk en wat we niet leuk vinden. We eten dingen naar onze eigen smaak, consumeren media aan de hand van onze voorkeuren en kleden ons ook op basis van wat zij persoonlijk mooi vinden. En dat allemaal kan weer heel erg verschillen met de persoon naast jou. Toch zijn er een aantal items die iedereen in de kledingkast kan hebben. Lees je mee?

Het juiste ondergoed

Deze items zijn universeel en heel erg goed te stijlen in allerlei verschillende outfits. Maar daarnaast zijn bepaalde kledingstukken ook gewoon van hele goede kwaliteit en dat maakt ze duurzaam en enorm comfortabel om te dragen. Denk bijvoorbeeld aan ondergoed van het merk Bjorn Borg. Bjorn borg boxers zijn al sinds jaar en dag populair omdat ze enorm comfortabel zijn en door de fijne stof ook goed voor de huid.

Een goed jack

In Nederland wil het weer ook nog weleens wisselen. Dan is het fijn om te werken met laagjes in je outfit zodat je de boel kan blijven stijlen afgaande op het veranderende weer zonder daarmee afbreuk te doen aan je outfit. Ga voor een stoer leren jack of misschien wel een klassiek denim jack. Of misschien kies je juist voor iets totaal anders met veel kleuren of printjes en wordt dat jouw statement item, iets waar mensen je altijd aan kunnen herkennen.

Een simpele gymp

De meeste mensen hebben ook wel een paar verschillende soorten schoenen. Denk aan slippers, sneakers, misschien zelfs laarzen en een setje nette schoenen als de situatie daarom vraagt. Maar niet iedereen heeft een simpele gymp in een neutrale kleur. En dat terwijl dit bij iedere outfit past. Het kan een chique outfit er casual uit laten zien, en maakt een makkelijke outfit extra hip. Daarnaast zit het ook gewoon lekker, dus zeker iets om in je kast te hebben.

Investeer in de basis

Soms willen we voor de basis voor de makkelijke opties gaan, het goedkoopste omdat we dit snel vervangen en omdat de basis niet hetgeen is wat we in het oog willen laten springen. Toch kan je hier beter wel in investeren, goede kwaliteit is niet alleen beter voor jou en het draagcomfort van de kleding, het is ook een stuk beter voor de planeet. Zo voel je je op verschillende vlakken beter in je outfit, win-win dus!