Leuke cadeautjes voor de zomer

Leuke cadeautjes voor de zomer

31 mei 2022 0 Door Tjeerd

De zomer komt eraan en daarmee gaan een hoop vieringen gepaard. Veel mensen stellen het vieren van hun verjaardag uit tot de zomer, om nog maar te zwijgen over de festivals en alle andere feestjes die we gemist hebben de afgelopen jaren door de crisis. Tijd om die in te halen! Maar dan willen we zo af en toe wel een presentje meenemen. In deze blog geef ik je hier wat tips voor. Lees je mee?

We gaan erop uit

Het is altijd leuk om een cadeautje te geven dat de ander goed kan gebruiken. Een cadeautje waarvan je weet dat het daadwerkelijk gebruikt wordt. Kies dan voor het geven van een uitje. Zoals een etentje of misschien een theatervoorstelling, schrijf een mooie kaart en koop alvast tickets, zo heb je echt iets om te geven en blijft het geen idee dat in de lucht hangt.

Of we pakken het uit

Want iets fysieks geven, dat is toch wel leuk als je een cadeau geeft. De melding dat iemand iets cadeau krijgt, is toch minder charmant. Maar als je iets wilt geven, is het nog steeds leuk en handig om te kijken naar een product waar de ander ook daadwerkelijk wat aan heeft. Denk bijvoorbeeld aan een mooi nieuw telefoonhoesje. Dat klinkt misschien niet zo spannend maar je kan dat cadeau helemaal persoonlijk maken.

Maak het persoonlijk

En persoonlijke cadeaus zijn toch de cadeaus die ons het meeste bij blijven, ze doen ons terugdenken aan een bepaalde tijd of aan bepaalde mensen en dat kan zomaar op een onverwacht moment een glimlach rond iemands lippen brengen. Dat is uiteindelijk waar het cadeau voor geeft. Je kan zelf een telefoonhoesje ontwerpen. Bijvoorbeeld met een foto van jou en de ontvanger van het cadeau. Ga jij voor een foto van een mooi moment met een paar lieve woorden erbij, of kies jij voor een gekke foto die iedereen aan het lachen maakt? Kijk op de website van Case 24 voor de opties voor een leuk ontwerp.

Even alles inhalen

Zoals ik al zei, hebben we een hoop feestjes in te halen. We zijn snel geneigd om te zeggen: ach laat maar zitten. Maar bijna niemand kan ontkennen behoefte te hebben aan sociaal contact. En daarnaast is een feestje altijd leuk. We kunnen de crisis die we zo goed als achter de rug hebben maar beter in ons voordeel omdraaien en nu extra genieten met extra feestjes en gezelligheid.