Laat je favoriete bonbons en chocolade bezorgen

Laat je favoriete bonbons en chocolade bezorgen

1 juni 2022 0 Door Tjeerd

Dat je bij het eten van chocolade geluksstofjes(endorfine) in je hersenen aanmaakt weten de meeste mensen al. Maar wist je ook dat chocolade goed voor de huid is, de adrenaline afremt en daardoor stress vermindert en dus ontspannend werkt? Bovendien krijgen je hersenen een flinke portie zuurstof, waardoor je helderder kunt nadenken. En het is ook nog eens goed voor het hart en de bloedsomloop. Als dat geen geldige excuses zijn om eens flink uit te pakken en jezelf te trakteren! Ga jij het liefst voor melk, puur of wit? Hoe donkerder de chocola, hoe puurder en dus gezonder! 

Chocolade bezorgen 

Vergeleken met de chocolade die in de supermarkt verkrijgbaar is, vind je op het internet een veel ruimer assortiment, dus meer keuze en de beste kwaliteit. In de supermarkten is er vaak maar een beperkt aanbod verkrijgbaar en is alles bovendien vaak zo goedkoop mogelijk geproduceerd, het gaat vaak om massaproductie met het oog op zo veel mogelijk winst maken. Vele gespecialiseerde webshops werken samen met professionele en ervaren chocolatiers, die alleen met de allerbeste en pure ingrediënten werken. Zo weet je zeker dat jouw chocolade met liefde en aandacht is gemaakt. Maak het jezelf gemakkelijk, leun achterover en laat thuis vanaf de bank je favoriete chocolade bezorgen.

Chocolade bonbons

Soms moet je jezelf gewoon eens in het zonnetje zetten. Je hebt bijvoorbeeld even een pauze nodig omdat je hard hebt gewerkt, of gewoon zomaar, omdat je het verdient.
Plan een date met jezelf, neem een dagje vrij en doe alleen maar waar jij zin in hebt. Scoor die mooie outfit en die te gekke schoenen die je altijd al wilde, probeer een nieuw geurtje uit, en strijk na afloop neer met een heerlijk kopje koffie in de tuin of in bad. Maak je dagje me-time compleet en tover een doos te voorschijn met de heerlijkste chocolade bonbons. Ga er even ontspannen voor zitten, laat de bonbon smelten op je tong, sluit even je ogen en geniet van de smaaksensatie. Welke smaken proef je, wat voor structuren voel je, en waar doen deze smaken je zoal aan denken? Meestal komen er vanzelf herinneringen op. Wanneer je even zo'n momentje voor jezelf neemt, diep ademhaalt en probeert om waar te nemen wat je ervaart, ben je ook nog eens super mindful bezig! Zo kun jij weer verder met een heldere en opgeruimde geest. Waar zo'n chocoladebonbon allemaal wel niet goed voor is….