Ingepakt, zoals het hoort

Ingepakt, zoals het hoort

3 mei 2022 0 Door Tjeerd

We komen er in deze maatschappij amper meer om heen: verpakkingen. Alles is wel op een manier verpakt. Zelfs de mango’s in de supermarkt zijn in het plastic verpakt. Goed een hoop van die verpakkingen zijn niet nodig. Maar soms wel, bijvoorbeeld als jij jouw goederen vanuit jouw winkel moet versturen. In deze blog vertel ik je daar meer over. Wat voor verpakkingen kan jij overwegen? Lees je mee?

Voor veilige verzending

Als je een webshop hebt en bestellingen moet verzenden, wil je uiteraard dat de klant het product goed ontvangt en dus tevreden is. Een deel daarvan hangt samen met de manier van verzenden. Je kan dozen kopen en deze met vulmateriaal vullen zodat het product goed beschermd is gedurende de reis naar diens nieuwe eigenaar. Als je altijd een voorraadje in huis hebt, zit je sowieso goed.

Of een cadeautje

Heb je in plaats van of naast de webshop een fysieke winkel, dan zul je ook weleens een cadeautje moeten inpakken. Met kleine kartonnen doosjes kan dat. Het is fijn als je ook hier een paar in huis hebt, zeker als je een product verkoopt dat zich niet makkelijk met papier laat inpakken zoals sieraden, bijvoorbeeld.

Het merk van jouw winkel

Hoe je de boel inpakt en opstuurt, zegt iets over je bedrijf. En dan heb ik het niet oer het postbedrijf waar je mee samenwerkt maar de verpakking op zich. Kijk naar custom gemaakte dozen en inpakpapier, of stickers. Kun je de verpakkingen en verzendingen goed bijhouden? Overweeg dan om ook briefjes bij de verzendingen of de fysieke aankopen toe te voegen. Zo onthoudt de klant jouw bedrijf goed en maak je een persoonlijke en attente indruk.

Klein en groot, alles bij Vermeij

Hoe je ook wilt inpakken en of je dit nu voor je eigen bedrijf of voor een persoonlijk particulier project wilt doen, je kan terecht op de website Vermeij.nl. Zij hebben alles wat je hartje maar begeert als het gaat om inpakmateriaal. Van kartonnen dozen tot vulmateriaal voor een verzending zonder beschadigingen. Met een paar klikken op de knop stel je jouw bestelling samen en reken je zo af. Binnen een paar dagen wordt de boel dan bij jou op de stoep afgeleverd, zo voor de deur. Nou als dat het ondernemen niet makkelijker maakt, dan weet ik het ook niet meer. Werp een blik op hun website en kijk wat er voor jou tussen zit.