Een eerste date in stijl

Een eerste date in stijl

31 mei 2022 0 Door Tjeerd

Iedereen is op zoek naar liefde. Van familie en vrienden, maar natuurlijk ook van een partner. Vroeg of laat zal je dan ook beginnen met daten. Het mooie is dat je zo verschillende mensen leert kennen terwijl je originele activiteiten uitvoert. Of houd je wel van een klassiek dinertje? Hoe dan ook, wanneer je je eerste date met iemand hebt, is het leuk om dit in stijl te doen. Gebruik al je creativiteit voor een leuk date idee en haal je stijlvolle kleding uit de kast. Lees gauw verder en doe inspiratie op voor je volgende eerste date.

Een origineel date idee

Als je een eerste date hebt, is het een goed idee om met een origineel voorstel te komen. Een voorstel waarmee je je date kunt verrassen. In plaats van een drankje op het terras, is het bijvoorbeeld leuk om een romantische picknick voor te bereiden. Wat komt hier allemaal bij kijken? Natuurlijk een knus kleedje en wat gezellige, zachte kussens. Dit is de basis van een romantisch avondmaal ergens in de natuur. Daarnaast is het leuk om een echte picknickmand mee te nemen met borden, bestek, wijnglazen en natuurlijk eten! Informeer alvorens of je date vegetarisch of veganistisch is, zodat je daar rekening mee kunt houden. Ben je geen chef in de keuken? Ga dan voor allemaal heerlijke tapashapjes. Als het wat minder weer is, zal de date zich helaas naar binnen moeten verplaatsen. Wat kun je dan doen samen? Dan is dineren in stijl een goed idee. Dit klinkt misschien niet origineel, maar dat kan het zeker wel zijn. Ga op zoek naar een mooie locatie zoals een kasteel of een prachtig strandhuis. Daar zal je je date vast blij mee maken.  

Een stijlvolle outfit

Het is natuurlijk leuk om iets meer je best te doen voor een eerste date. Kijk daarom goed in je kledingkast om zo een outfit samen te stellen waarmee je indruk maakt op je date. Voor de mannen is het een aanrader om te gaan voor de dresscode casual chic. Dit betekent een nette broek, bijvoorbeeld een pantalon of een donkere jeans. En dit in combinatie met een mooi overhemd. Het straalt klasse uit, maar tegelijkertijd is het perfect voor een casual afspraakje. Wil je de outfit helemaal afmaken? Ga dan voor Mason Garments heren schoenen. Mason Garments is een high-end schoenenlabel waarbij stijl voorop staat. Voor de dames is het een leuk idee om te gaan voor een vrolijke jurk. Een beetje in de stijl van Tenue de Ville misschien? Kies voor prachtige pastelkleuren en ga voor een bijpassende handtas.