Daten Seks

Sletvrees?!

alexis , app , daten, dating app, datingapp , incheck app, nymphomane , rondneuken, Plekk , Plekk datingapp , Plekk-app , seks , slet , sletvrees, Trendin Checkin , Trending Checkin
Geschreven door Alexis

“Ik denk dat ze inmiddels wel met 20 mannen naar bed is geweest en nu ze weer vrijgezel is zullen dat er snel 30 worden. Dat is toch niet normaal?!”.

Ikheb mijn zus aan de lijn. Ze heeft het over een vriendin die sinds een half jaar weer vrijgezel is en er blijkbaar nogal van houdt om “rond te neuken”. Afgelopen weekend was ze met een student mee naar huis gegaan, ze is 28. Ik beaam de uitspraak van mijn zus: “Uhuh. Nee, dat is inderdaad niet normaal nee.” Inwendig schaam ik me. Ook mijn teller staat inmiddels op 20 en ik ben 2 jaar jonger. Geen haar op mijn hoofd die eraan denkt dit eerlijk toe geven aan mijn zus, die er blijkbaar andere ideeën op na houdt.

Kortna het gesprek kijk ik de documentaire ‘Sletvrees’ van Sunny Bergman op tv. Vanaf de eerste minuut ben ik geboeid. Ik ben benieuwd naar het antwoord op de vraag die centraal staat: ‘Hoe seksueel bevrijd zijn wij vrouwen nu eigenlijk?’. Seksuele vrijheid is altijd een terugkerend onderwerp in mijn leven geweest. Seks is belangrijk voor mij. Zonder seks in mijn leven ben ik minder gelukkig. Maar op het eerlijk toegeven hiervan rust nogal een taboe als vrijgezelle vrouw. De meeste vriendinnen hebben langdurige relaties, met veel of weinig seks. Vaker minder dan meer. En praten erover doen we ook niet meer zo open als vroeger. Dat vind ik jammer. Ik ben nu bijna een jaar vrijgezel en alhoewel ik het in het begin erg raar en eng vond om met iemand anders in bed te liggen na een relatie van 4,5 jaar, heb ik de smaak inmiddels goed te pakken. De afgelopen 7 maanden ben ik met 6 verschillende mannen naar bed geweest. Mijn zus zou zeggen “Niet normaal!”.

Inde documentaire spreekt Sunny met één van haar oude studievriendinnen uit Engeland. Zij heeft met meer dan 100 mannen het bed gedeeld en heeft daar zelfs een lijstje van bijgehouden. Na afloop van de documentaire stel ik ook een lijstje op. Het aantal staat nu precies op 20. Het aantal doet me niets. Maar toch, als ik dit afzet tegen mijn vriendinnen van dezelfde leeftijd is dat beduidend meer dan het gemiddelde. Seks betekent eigenlijk niet zoveel vind ik, behalve als je het met iemand doet waar je echt om geeft. Dan is het pas bijzonder. Daarbuiten is het gewoon lekker en ontspannend. Iets dat je doet omdat je er op dat moment zin in hebt. Maakt dit mij raar of anders dan andere vrouwen? Gelukkig komt Sunny tot de conclusie dat ook vrouwen liefde en seks kunnen scheiden. Dat ervaar ik ook zo. Het enige wat ik van een man wil waarmee ik naar bed ben geweest en waar ik geen gevoelens voor heb, is hooguit dat we vaker afspreken voor de seks (als het goed was). Niks meer, niks minder.

Ikstaar naar mijn lijstje namen. Goede en minder goede herinneringen passeren de revue.  Uiteindelijk kom ik tot de conclusie dat de seks eigenlijk maar met een paar mannen écht goed en lekker was. Hoofdzakelijk vanwege het dominante karakter van de man in kwestie die een enorme spanning veroorzaakte en in mij een grote mate van gehoorzaamheid losmaakte. Er dringt een gedachte bij me op: zouden deze mannen ooit nog wel eens aan mij of ‘die ene keer’ denken? Dat ze net als ik nog weleens wegdromen bij die herinneringen?

Volgensde jongens in de documentaire ben ik een slet. Ik kijk een paar keer naar deze zin terwijl ik dit schrijf. Ben ik een slet? Zouden die mannen waarmee ik het bed deel hetzelfde over mij denken? Zou dit oordeel een toekomstige liefde tegenhouden, afschrikken of op mij af laten knappen? Ik schud de gedachte van me af. Een jongen die zo over mij denkt is waarschijnlijk geen goede match. Het gaat erom dat ík mezelf recht in de spiegel aan kan kijken en dat doe ik gelukkig nog steeds iedere dag.

Let op! Sinds eind 2016 is 41magazine verder gegaan als Plekk magazine. Ga snel naar Plekk magazine voor veel meer nieuwe artikelen, en volg ons op onze Facebook pagina, zodat je elke dag op de hoogte blijft. Plekk magazine heeft nu ook een eigen datingapp! Deze slimme en innovatieve app zorgt ervoor dat je singles vindt met wie je écht iets gemeenschappelijks hebt. Plekk koppelt de locaties die je bezoekt aan je identiteit: waar je komt zegt immers iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past!

Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk aan je favoriete museum, park, sportclub, koffiebar, winkel of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou. Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was!

Om je op weg te helpen plaatst Plekk ook elke dag enkele singles in je tijdlijn, die bij je zouden kunnen passen op basis van je incheckpatroon. Bovendien krijg je bericht als je in de buurt van een plek bent, die interessant voor jou is. Je drinkt bijvoorbeeld een kopje koffie in de buurt van het Vondelpark. Dan kan Plekk je een melding sturen: “Je bent in de buurt van het Vondelpark, daar zijn Marieke en 5 anderen ingecheckt!” Snel inchecken dus en kijken wie dat zijn!

Plekk is selectief en zeker geen vleeskeuring. Je vindt singles met wie je dezelfde interesses deelt. Daardoor start je makkelijk een gesprek. Plekk is daarom vooral een app voor singles die serieus iemand zoeken. Je kunt Plekk gratis downloaden in de app-stores van Apple en Google:

Probeer de app ook! Je kunt Plekk nu gratis downloaden in de app stores:

app-storenl_badge_web_generic

Over de auteur

Alexis

Hi, ik ben Alexis (pseudoniem), 26 jaar en ben in het dagelijkse leven jurist bij een grote multinational. Een drukke baan die veel van me vraagt. Daarom zoek ik naast het werk extra (ont)spanning op. Ik houd van feestjes, dansen, borrelen, mannen, vriendinnen, openhartigheid en eerlijkheid.

Ik heb eigenlijk altijd al een bovenmatige interesse in seks en mannen gehad en sta voor veel dingen open. Ik houd van experimenteren en nieuwe dingen doen en zien. Met schrijven orden ik mijn gedachten en verwerk ik de noemenswaardige gebeurtenissen in mijn leven. Door mijn werk ben ik genoodzaakt anoniem te bloggen. Ze zouden eens moeten weten! In mijn blogs neem ik geen blad voor de mond, zo ben ik ook in het ‘echte’ leven.

Ik heb een hekel aan daten maar kan niet zonder seks. Ik ben nu 1,5 jaar vrijgezel na een relatie van 4 jaar, die eigenlijk uitging door een gebrek aan seks. Dit probeer ik nu in te halen en dat bevalt prima. In mijn blogs neem ik je ongegeneerd mee in mijn seks- en datingleven.

Veel leesplezier!

Schrijf een reactie