Daten Seks

Seks: het beste medicijn tegen liefdesverdriet

alexis , app , daten , dating app, datingapp, incheck app, liefdesverdriet, medicijn, Plekk, Plekk datingapp , Plekk-app, seks, Trendin Checkin, Trending Checkin,open relatie, monogamie, regels
Geschreven door Alexis

Vandaag ben ik een happy single. Voor het eerst sinds twee maanden eigenlijk.

Misschienheeft dat te maken met het feit dat ik gisteren weer eens ongecompliceerde seks heb gehad, en dat op een tweede date. Seks zonder nadenken, je gewoon lekker laten gaan en na afloop je niet afvragen of hij je wel leuk vindt of wanneer je hem weer gaat zien. Heerlijk. Dat zijn de goede kanten aan het leven van een single vrouw van 26. Ik kwam nog klaar ook, dat gebeurt me zelden bij een eerste keer seks met iemand. Kortom: ik voel me goed en verzadigd op deze zondagmorgen.

Weliets anders dan de seks die ik de afgelopen twee maanden heb gehad. Geen moment in die twee maanden ben ik verzadigd geweest. Het was nooit genoeg. Ik wilde altijd meer. Dat is het nadeel aan verliefd zijn, ik gedraag me dan als een verslaafde heroïnejunkie. Rationaliteit en relativeren komen opeens niet meer in mijn woordenboek voor.

Ikwil deze crush het liefst zo snel mogelijk uit mijn hoofd zetten. Ik heb zijn nummer en al zijn gegevens vorige maand al gewist. Zelfbescherming noem ik dat. Toch hoop ik de eerste weken vurig dat hij contact opneemt. Hoe langer ik niks van hem hoor, hoe beter het eigenlijk met me gaat. Zo ging het iedere keer. Hem zien, compleet verslagen afscheid nemen en de eerste dagen cold turkey afkicken. Na een paar dagen was ik in staat om alles enigszins te relativeren en mijn leven weer op te pakken. Ik zie hem vast nog wel een keer, hield ik mezelf voor. Het is een kwestie van tijd. Hij laat ooit wel weer iets van zich horen, dat kan niet anders. De waangedachten van iedere hopeloos verliefde loser.

Dankomt er een dinsdagavond tijdens mijn vakantie waarop ik uitga met een collega. We zetten het op een zuipen en struinen de studentenkroegen af. Omgeven door hitsige studentjes dansen en flirten we er op los. Hoe later de avond, hoe waziger het wordt in mijn hoofd. We hebben oprecht plezier die avond. Mannen (of ja, jongens…) checken en erop af. Met succes: ik zoen met een 23-jarige student. Lekker fout midden in de kroeg. Ik voel me zelf ook weer even student; wat was dat toch een fijne tijd. Mannen aan je voeten zover als je kon kijken en altijd iemand binnen handbereik.

Enfin,de avond eindigt om 04:00 uur en dan komt het geniale idee in me op om bij mijn crush aan te bellen. Mijn collega weet me niet tegen te houden. Na vier keer aanbellen doet zijn huisgenoot open. Als ik boven kom staat hij met een verkreukeld en enigszins chagrijnig gezicht in de deuropening. Zijn “hey” komt er op de gebruikelijke wijze uit. “Wat doe jij hier?”. Ja, wat doe ik hier eigenlijk? Eigenlijk verwachtte ik niet dat hij open zou doen. Na een paar minuten dralen en nadenken (tot zover ik daar nog toe in staat ben) besluit ik in alle eerlijkheid om hem alles te vertellen. Dat ik nog steeds verliefd op hem ben en hem niet uit mijn hoofd krijg. Een waterval van woorden uiteraard, want dat hoort erbij als je dronken bent. Wat ik precies allemaal gezegd heb weet ik niet meer. Dat is misschien maar goed ook. In vino veritas. Dat gezegde is nog nooit zo waar geweest als op dat moment.

Ikga naar de wc, kom terug en hij wenkt me op de bank. Daar liggen we even tegen elkaar aan en hij vraagt of ik mee naar boven ga en blijf slapen. De verslaafde in mij zegt gewillig ja. Geen ruggengraat whatsoever. Eenmaal in bed hebben we weer intieme seks en vallen we in elkaars armen in slaap. Kan dit moment voor altijd duren alsjeblieft? De volgende ochtend drukt hij een paar keer op snooze en is hij te laat voor zijn werk. We knuffelen voordat hij opstaat. Het moment dat hij uit bed stapt weet ik dat ik hem weer kwijt ben. Hij doucht en kleedt zich aan. Ik kijk stiekem naar hem vanuit het bed. Ik wil niet dat hij gaat. Ik maak ook aanstalten om op te staan. Ik wil hier niet zijn zonder hem. Ik wil naar huis en daar verder slapen en treuren om het feit dat het nu echt over is. Daar twijfel ik op dat moment niet meer aan. Met een bonkend hoofd stap ik op de fiets en rijd naar huis. Ik lig daarna uren op de bank voor me uit te staren. Dit is zeker weten een van mijn dieptepunten.

Watis dan de enige remedie? Juist: on to the next one. Zodoende komen we uit bij het begin van deze blog. Ongecompliceerde seks op een tweede date met een leuke vent waar je verder niets van wilt dan alleen geneukt worden. Zo veranderde ik binnen een paar weken van een treurig hoopje liefdesverdriet in een happy single. Wat seks al niet met een mens kan doen! Amen. liefdesverdriet

Let op! Sinds eind 2016 is 41magazine verder gegaan als Plekk magazine. Ga snel naar Plekk magazine voor veel meer nieuwe artikelen, en volg ons op onze Facebook pagina, zodat je elke dag op de hoogte blijft. Plekk magazine heeft nu ook een eigen datingapp! Deze slimme en innovatieve app zorgt ervoor dat je singles vindt met wie je écht iets gemeenschappelijks hebt. Plekk koppelt de locaties die je bezoekt aan je identiteit: waar je komt zegt immers iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past!

Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk aan je favoriete museum, park, sportclub, koffiebar, winkel of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou. Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was!

Om je op weg te helpen plaatst Plekk ook elke dag enkele singles in je tijdlijn, die bij je zouden kunnen passen op basis van je incheckpatroon. Bovendien krijg je bericht als je in de buurt van een plek bent, die interessant voor jou is. Je drinkt bijvoorbeeld een kopje koffie in de buurt van het Vondelpark. Dan kan Plekk je een melding sturen: “Je bent in de buurt van het Vondelpark, daar zijn Marieke en 5 anderen ingecheckt!” Snel inchecken dus en kijken wie dat zijn!

Plekk is selectief en zeker geen vleeskeuring. Je vindt singles met wie je dezelfde interesses deelt. Daardoor start je makkelijk een gesprek. Plekk is daarom vooral een app voor singles die serieus iemand zoeken. Je kunt Plekk gratis downloaden in de app-stores van Apple en Google:

Probeer de app ook! Je kunt Plekk nu gratis downloaden in de app stores:

app-storenl_badge_web_generic

Over de auteur

Alexis

Hi, ik ben Alexis (pseudoniem), 26 jaar en ben in het dagelijkse leven jurist bij een grote multinational. Een drukke baan die veel van me vraagt. Daarom zoek ik naast het werk extra (ont)spanning op. Ik houd van feestjes, dansen, borrelen, mannen, vriendinnen, openhartigheid en eerlijkheid.

Ik heb eigenlijk altijd al een bovenmatige interesse in seks en mannen gehad en sta voor veel dingen open. Ik houd van experimenteren en nieuwe dingen doen en zien. Met schrijven orden ik mijn gedachten en verwerk ik de noemenswaardige gebeurtenissen in mijn leven. Door mijn werk ben ik genoodzaakt anoniem te bloggen. Ze zouden eens moeten weten! In mijn blogs neem ik geen blad voor de mond, zo ben ik ook in het ‘echte’ leven.

Ik heb een hekel aan daten maar kan niet zonder seks. Ik ben nu 1,5 jaar vrijgezel na een relatie van 4 jaar, die eigenlijk uitging door een gebrek aan seks. Dit probeer ik nu in te halen en dat bevalt prima. In mijn blogs neem ik je ongegeneerd mee in mijn seks- en datingleven.

Veel leesplezier!

Schrijf een reactie