Datingtips Relaties

Signalen dat hij voor het echie gaat, voor een serieuze relatie met jou

blijver, echie, gezamenlijke toekomst, minpuntjes , oog voor jou, scharrel, relatie, serieuze relatie , toekomst, trots, uniek, vriend, man

Als je verliefd bent wil dat je blik op de werkelijkheid nog weleens vertroebelen. Liefde maakt blind en daarom is het bij een beginnende relatie vaak moeilijk in te schatten of hij een blijver is. We bieden je negen signalen waaruit moet blijken of hij jou als relatiemateriaal ziet, en dan ook echt voor een serieuze, langdurige relatie met alles erop en eraan.

1. Jij komt altijd op de eerste plaats

Biedt hij je (een beetje ouderwets maar wel fijn) zijn jas aan als je het koud hebt? Kookt hij voor je als jij daar te moe voor bent, ook al heeft hij zelf die dag ook hard gewerkt? Laat hij jou de film kiezen die jullie die avond gaan kijken? Hij is onbaatzuchtig en belangeloos, waarbij jouw geluk en comfort op de eerste plek komen. Vergeet niet regelmatig ook iets voor hem te doen, zonder dat je direct wat terug verwacht natuurlijk.

2. Hij denkt aan je bij grote beslissingen

Een andere baan, verhuizen, een huis kopen, … Beslissingen die hij niet zelf neemt, maar met jou overlegt. Of misschien overlegt hij niet direct met je, maar hij houdt jou wel in zijn achterhoofd. En dat zegt iets over zijn toekomstplannen.

3. Hij vertelt dingen die hij nooit eerder aan iemand verteld heeft

Iedereen heeft geheimen. Als je vriend zo open naar je is dat hij zijn diepste geheimen met je deelt, dan is hij serieus over jullie relatie. Want wie deelt nou zijn geheimen met iemand die maar tijdelijk in zijn leven is?

4. Hij heeft alleen oog voor jou

Iedereen in zijn leven lijkt op dit moment minder belangrijk voor hem dan jij. En hij lijkt totaal geen oog te hebben voor die knappe serveerster of die aantrekkelijke vriendin. Als hij alleen jou blijft aanstaren, dan weet je dat het echte liefde is.

5. Hij praat over de toekomst

Veel mannen houden er niet van met hun scharrel of vriendin over de toekomst te praten. Simpelweg omdat ze eigenlijk geen toekomst met haar samen zien. Maar vindt jouw vriend het geen probleem om over een gezamenlijke toekomst te praten, dan is dat een positief teken.

6. Hij is trots op je

Hij is elke keer weer trots op je als jij iets bereikt, als jij een prestatie levert. Hij schept erover op tegen vrienden, familie en andere bekenden. Hij wil dat de hele wereld het weet!

7. Hij wil je speciaal laten voelen

Hij laat lieve briefjes voor je achter, hij bakt een taart voor je op je verjaardag, hij verrast je af en toe met een etentje of een cadeautje, hij brengt je in het weekend ontbijt op bed. Allemaal tekenen dat hij oprecht van je houdt.

8. Jouw problemen zijn zijn problemen

Hij wil jouw problemen oplossen, want anders slaapt hij niet lekker. Alles wat jouw geluk bedreigt, maar ook alle praktische probleempjes en de problemen die je met andere mensen hebt: hij neemt ze op zich.

9. Hij houdt van jouw minpuntjes

We bedoelen niet: hij houdt van je ondanks je ‘minpuntjes’, maar hij houdt juist van die minpuntjes. Als dat het geval is, dan weet je dat hij er voor de lange termijn is. Want die rare gewoontes, trekjes  en eigenschappen maken jou uniek. Daardoor ben je wie je bent. Als hij die omarmt, zit het wel goed!

Misschien klinkt dit wat al te ideaal, en bestaat de man die aan alle negen punten voldoet helemaal niet in real life. Maar laten we zeggen dat wanneer je vriend aan minimaal vijf van deze eigenschappen voldoet, we hem het voordeel van de twijfel geven. Ook hij is een blijver! serieuze relatie

Let op! Sinds eind 2016 is 41magazine verder gegaan als Plekk magazine. Ga snel naar Plekk magazine voor veel meer nieuwe artikelen, en volg ons op onze Facebook pagina, zodat je elke dag op de hoogte blijft. Plekk magazine heeft nu ook een eigen datingapp! Deze slimme en innovatieve app zorgt ervoor dat je singles vindt met wie je écht iets gemeenschappelijks hebt. Plekk koppelt de locaties die je bezoekt aan je identiteit: waar je komt zegt immers iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past!

Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk aan je favoriete museum, park, sportclub, koffiebar, winkel of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou. Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was!

Om je op weg te helpen plaatst Plekk ook elke dag enkele singles in je tijdlijn, die bij je zouden kunnen passen op basis van je incheckpatroon. Bovendien krijg je bericht als je in de buurt van een plek bent, die interessant voor jou is. Je drinkt bijvoorbeeld een kopje koffie in de buurt van het Vondelpark. Dan kan Plekk je een melding sturen: “Je bent in de buurt van het Vondelpark, daar zijn Marieke en 5 anderen ingecheckt!” Snel inchecken dus en kijken wie dat zijn!

Plekk is selectief en zeker geen vleeskeuring. Je vindt singles met wie je dezelfde interesses deelt. Daardoor start je makkelijk een gesprek. Plekk is daarom vooral een app voor singles die serieus iemand zoeken. Je kunt Plekk gratis downloaden in de app-stores van Apple en Google:

Probeer de app ook! Je kunt Plekk nu gratis downloaden in de app stores:

app-storenl_badge_web_generic

1 reactie

Schrijf een reactie