Relaties Scheiden

Gaat je relatie uit omdat hij vreemdgaat, doe dan deze 10 dingen

app X daten, dating app , datingapp, Gaat hij vreemd, incheck app , Plekk , Plekk datingapp, Plekk-app, Trendin Checkin, Trending Checkin, vreemdgaan, overspel, liefdesverdriet, verbroken relatie, break-up

Als je vriend vreemdgaat en het kost jullie je relatie, lijkt dat de naarste break-up die je je voor kunt stellen. Maar ook daar kun je wat van leren!

Zorg dat je deze dingen doet, nadat het is uitgegaan:

1. Herken de signalen

Nu de relatie voorbij is, is het vrij makkelijk om terug te kijken en te bedenken wat de signalen waren van zijn overspel. Misschien schoot hij steeds in de verdediging, verdween hij soms voor dagen of was hij continu met zijn telefoon bezig. Nu achteraf duidelijk is waar hij mee bezig was, wordt alles een stuk helderder. Zo heb je weer wat mensenkennis erbij.

2. Blijf sterk

Het is makkelijk om te blijven hangen in je verdriet, maar laat zien dat je jezelf kunt redden. Vind een gulden middenweg, dus stop je verdriet ook niet weg. Zorg dat je trots kunt zijn op jezelf door je leven weer op te pakken, ook al stort je af en toe je hart bij vriendinnen uit over deze *sshole. Praat met goede vrienden en familie. Zij kunnen de situatie vaak goed in perspectief plaatsen en je steunen. Dat kan je helpen om je langzamerhand weer beter te voelen. En doe dingen met ze die je afleiden, zodat je niet de hele dag in je liefdesverdriet zwelgt. Want er is niets productiefs aan steeds terugdenken aan de negatieve kanten van de verbroken relatie.

3. Accepteer, vergeef en ga door

Als je door wilt gaan in je leven, heeft het geen zin om boos te blijven. Accepteer wat er is gebeurd, bedenk wat je ervan opgestoken hebt, vergeef hem en ga door met je leven. Natuurlijk kost dit veel moeite en tijd, maar als het je lukt ben je een held!

4. Geloof dat je beter verdient

Niemand verdient het om te worden belazerd. Herken je eigen kwaliteiten, hou van jezelf en zoek een betere liefdeskandidaat.

5. Vertrouw weer in liefde

Het is makkelijk om cynisch over de liefde te gaan denken, maar bedenk je dat je vertrouwen nodig hebt als je weer gaat daten. Overdenk niet alles en denk niet te negatief over de mensen met wie je date, omdat je het vermoeden hebt dat ze ook niet te vertrouwen zijn. Sta er open en positief in, dan zul je zien wat voor leuke mensen er bestaan.

Zorg dat je deze dingen NIET doet, nadat het is uitgegaan:

6. Steun zoeken bij je ex

Hij is sowieso niet te vertrouwen. Misschien voelt het goed (en ben je gewend) om steun bij hem te zoeken, maar hij is degene die deze ellende heeft veroorzaakt. Je kunt hem niet meer vertrouwen en dat moet je dus ook niet doen.

7. De signalen vergeten

Wil je niet weer in dezelfde val trappen, wees je dan bewust waar je op moet letten om te zien of je vriend je trouw is. Anders heb je kans dat de geschiedenis zich herhaalt.

8. Hopen dat je ex terugkomt

Is hij het wel waard, is hij wel te vertrouwen? Het is verleidelijk om weer bij elkaar te komen. Jullie kennen elkaar door en door en vinden elkaar nog best leuk. Maar wat als je vertrouwen weer geschaad wordt?

9. Jezelf isoleren

Zorg dat je niet teveel tijd alleen bent en luduvudu liedjes gaat luisteren, zielige films gaat kijken en veel gaat huilen. Daar ga je je alleen maar slechter door voelen. Bij ellende heb je juist gezelschap nodig.

10. Ervan uit gaan dat je nieuwe vriend net zo is

Ga niet vergelijken. Dit is een nieuwe relatie met nieuwe omstandigheden en een nieuwe persoon. Dus straf hem niet voor de fouten die je ex heeft gemaakt. Geniet van je nieuwe relatie. Wie weet is hij wel echt de liefde van je leven.

Let op! Sinds eind 2016 is 41magazine verder gegaan als Plekk magazine. Ga snel naar Plekk magazine voor veel meer nieuwe artikelen, en volg ons op onze Facebook pagina, zodat je elke dag op de hoogte blijft. Plekk magazine heeft nu ook een eigen datingapp! Deze slimme en innovatieve app zorgt ervoor dat je singles vindt met wie je écht iets gemeenschappelijks hebt. Plekk koppelt de locaties die je bezoekt aan je identiteit: waar je komt zegt immers iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past!

Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk aan je favoriete museum, park, sportclub, koffiebar, winkel of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou. Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was!

Om je op weg te helpen plaatst Plekk ook elke dag enkele singles in je tijdlijn, die bij je zouden kunnen passen op basis van je incheckpatroon. Bovendien krijg je bericht als je in de buurt van een plek bent, die interessant voor jou is. Je drinkt bijvoorbeeld een kopje koffie in de buurt van het Vondelpark. Dan kan Plekk je een melding sturen: “Je bent in de buurt van het Vondelpark, daar zijn Marieke en 5 anderen ingecheckt!” Snel inchecken dus en kijken wie dat zijn!

Plekk is selectief en zeker geen vleeskeuring. Je vindt singles met wie je dezelfde interesses deelt. Daardoor start je makkelijk een gesprek. Plekk is daarom vooral een app voor singles die serieus iemand zoeken. Je kunt Plekk gratis downloaden in de app-stores van Apple en Google:

Probeer de app ook! Je kunt Plekk nu gratis downloaden in de app stores:

app-storenl_badge_web_generic

Schrijf een reactie