Datingtips Relaties

Dit moet je over jezelf weten als je een serieuze relatie wilt

app , daten , dating app, datingapp, geluk , gelukkig , incheck app , initiatief , langdurige relatie , over jezelf weten, passie , Plekk , Plekk datingapp , Plekk-app , relatie, serieuze relatie, Trendin Checkin, Trending Checkin, zelfkennis

Het is makkelijk om verliefd te worden, maar dat betekent niet dat je dan ook echt toe bent aan een langdurige relatie. Vraag jezelf eerst deze vijf punten af, voordat je hem meteen ‘mijn vriend’  noemt.

1. Waar ligt mijn passie?

Het is belangrijk om jezelf goed te kennen en te weten waar jij echt gelukkig van wordt. We zijn allemaal verschillend, dus is dat voor iedereen weer wat anders. Is dat voor jou avontuurlijke reizen maken, regelmatig gaan stappen met vrienden of rustig thuis zitten met een kopje thee en een goed boek? Je hoeft niet perse iemand te vinden die van precies hetzelfde gelukkig wordt, maar het is wel belangrijk dat hij het respecteert en jou die activiteiten laat doen. Zorg dat je veel zelfkennis hebt en blijf doen wat jij graag wilt doen. Want als je dat opgeeft, verlies je een deel van jezelf, je wordt minder gelukkig en dat gaat weer ten koste van je relatie.

2. Voor wat voor type relatie kan ik bieden?

Wat voor soort relatie je wilt is iets anders dan waar je klaar voor bent. Het gaat erom hoeveel je van jezelf kunt geven in een relatie. Hoeveel tijd heb je, welke activiteiten wil je met je partner delen en welke liever niet, wil je regelmatig naar hem toe reizen als hij verder weg woont? We voelen ons vaak misleid in ons datingleven, omdat we uitgaan van een perfect liefdesleven. Maar wees realistisch en duidelijk om teleurstelling bij elkaar te voorkomen. Praat erover met elkaar als je aan het begin van een mogelijke relatie staat.

3. Waar wil je in investeren: in hem of in wie hij in de toekomst kan zijn?

Zoals hij nu is zal hij waarschijnlijk altijd blijven. Ok, misschien knipt hij zijn haar korter of verandert hij van baan. Maar zijn persoonlijkheid blijft hoogstwaarschijnlijk hetzelfde. Zou hij willen veranderen, dan schakelt hij wel een psycholoog of coach in. Dus wees realistisch en hou van hem zoals hij nu is.

4. Kun jij een conversatie starten?

De dagen zijn voorbij dat de vrouw op het initiatief van een man wacht. Dat ze wacht tot hij het eerste bericht stuurt of tot hij haar vraagt voor een date. Vind je het prettig om te wachten op een uitnodiging van hem of om je bezig te houden met de vraag hoe lang je moet wachten voor je een berichtje terugstuurt, dan hecht je waarschijnlijk meer waarde aan het verleid worden dan aan hemzelf. Het is belangrijk om het verschil te kennen. Vind je hem echt heel leuk, dan neem jij als het goed is, zelf het initiatief.

5. Hoop je dat een relatie met hem iets oplost?

Is je antwoord ja, dan ben je nog niet toe aan een relatie. Een relatie kan je niet redden of je problemen oplossen. Jouw (toekomstige) partner kan je wel steunen, maar dat is iets anders. Verwacht je meer, dan zal dat zeker niet bevorderlijk zijn voor jullie relatie. Want je kunt niet afhankelijk van je vriend worden als het gaat om het oplossen van bepaalde onzekerheden, angsten of problemen. Een partner kan je wel inspireren, steunen of aanmoedigen. jezelf weten

Let op! Sinds eind 2016 is 41magazine verder gegaan als Plekk magazine. Ga snel naar Plekk magazine voor veel meer nieuwe artikelen, en volg ons op onze Facebook pagina, zodat je elke dag op de hoogte blijft. Plekk magazine heeft nu ook een eigen datingapp! Deze slimme en innovatieve app zorgt ervoor dat je singles vindt met wie je écht iets gemeenschappelijks hebt. Plekk koppelt de locaties die je bezoekt aan je identiteit: waar je komt zegt immers iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past!

Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk aan je favoriete museum, park, sportclub, koffiebar, winkel of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou. Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was!

Om je op weg te helpen plaatst Plekk ook elke dag enkele singles in je tijdlijn, die bij je zouden kunnen passen op basis van je incheckpatroon. Bovendien krijg je bericht als je in de buurt van een plek bent, die interessant voor jou is. Je drinkt bijvoorbeeld een kopje koffie in de buurt van het Vondelpark. Dan kan Plekk je een melding sturen: “Je bent in de buurt van het Vondelpark, daar zijn Marieke en 5 anderen ingecheckt!” Snel inchecken dus en kijken wie dat zijn!

Plekk is selectief en zeker geen vleeskeuring. Je vindt singles met wie je dezelfde interesses deelt. Daardoor start je makkelijk een gesprek. Plekk is daarom vooral een app voor singles die serieus iemand zoeken. Je kunt Plekk gratis downloaden in de app-stores van Apple en Google:

Probeer de app ook! Je kunt Plekk nu gratis downloaden in de app stores:

app-storenl_badge_web_generic

Schrijf een reactie