Alleen leven Overig

Van 41 naar Plekk magazine

Plekk, Plekk magazine, 41magazine

Heb je het al gezien? 41magazine heeft haar naam gewijzigd, voortaan heten we Plekk magazine!

Er verandert verder helemaal niets. Plekk magazine blijft het grootste online platform voor singles in Nederland. Met deze nieuwe naam kunnen we ons magazine en onze app onder één naam voortzetten. Wel zo handig!

Voor sommigen was de oude naam bovendien wat verwarrend. We zijn er namelijk helemaal niet alléén voor 41-plussers! Wanneer je ‘41’ in het Engels uitspreekt klinkt het als ‘For One’, voor één dus, oftewel voor singles. Maar dat maakt nu allemaal niet meer uit, want het is nu Plekk magazine!

Je kunt op Plekk magazine zoals altijd onze artikelen blijven lezen over lifestyle, liefde en het leven, en natuurlijk vind je er de blogs van onze vaste bloggers.

Onze Facebook-, Twitter- en Instagrampagina’s hebben dezelfde naamswijziging ondergaan, zodat alles nu Plekk magazine heet. Wel zo duidelijk! Als je al volger was, blijf je dat dus gewoon.

Lees ze!

De redactie

Let op! Sinds eind 2016 is 41magazine verder gegaan als Plekk magazine. Ga snel naar Plekk magazine voor veel meer nieuwe artikelen, en volg ons op onze Facebook pagina, zodat je elke dag op de hoogte blijft. Plekk magazine heeft nu ook een eigen datingapp! Deze slimme en innovatieve app zorgt ervoor dat je singles vindt met wie je écht iets gemeenschappelijks hebt. Plekk koppelt de locaties die je bezoekt aan je identiteit: waar je komt zegt immers iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past!

Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk aan je favoriete museum, park, sportclub, koffiebar, winkel of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou. Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was!

Om je op weg te helpen plaatst Plekk ook elke dag enkele singles in je tijdlijn, die bij je zouden kunnen passen op basis van je incheckpatroon. Bovendien krijg je bericht als je in de buurt van een plek bent, die interessant voor jou is. Je drinkt bijvoorbeeld een kopje koffie in de buurt van het Vondelpark. Dan kan Plekk je een melding sturen: “Je bent in de buurt van het Vondelpark, daar zijn Marieke en 5 anderen ingecheckt!” Snel inchecken dus en kijken wie dat zijn!

Plekk is selectief en zeker geen vleeskeuring. Je vindt singles met wie je dezelfde interesses deelt. Daardoor start je makkelijk een gesprek. Plekk is daarom vooral een app voor singles die serieus iemand zoeken. Je kunt Plekk gratis downloaden in de app-stores van Apple en Google:

Probeer de app ook! Je kunt Plekk nu gratis downloaden in de app stores:

app-storenl_badge_web_generic

Schrijf een reactie