Creatief Overig

41magazine zoekt weer nieuwe bloggers!

nieuwe bloggers, blog, Blogger 41magazine, bloggers, leuk om te schrijven, nieuwe bloggers, schrijven, Plekk, dating app

Kun je goed schrijven en vind je het leuk om dat regelmatig te doen? Zou je je eigen hersenspinsels op 41magazine terug willen zien? En zou je een groot publiek willen bereiken met jouw verhalen? Dan is vrijwillig bloggen voor 41magazine, onder je eigen naam of anoniem, misschien iets voor jou!

Wie je ook bent en wat je schrijfstijl ook is, groots en meeslepend of juist aandoenlijk gedetailleerd, wij zijn benieuwd naar jullie schrijftalent!
Wezijn op zoek naar persoonlijke, aangrijpende, inspirerende, grappige en interessante verhalen die passen bij ons online magazine voor singles. Ben je bijvoorbeeld een alleenstaande meid, die druk aan het daten is en kun je er hilarische verhalen over op papier zetten? Of ben je een single moeder en druk met werk, sociale contacten en kinderen opvoeden? Wellicht kun je dan met je herkenbare verhalen andere vrouwen in dezelfde situatie een hart onder de riem steken. Of ben je een man die vrouwen graag advies geeft over daten, relaties en andere levenszaken? Dan lezen wij dat graag.

Wieje ook bent en hoe je schrijfstijl ook is, groots en meeslepend of juist aandoenlijk gedetailleerd, wij zijn benieuwd naar jullie schrijftalent!

Hebje al een eigen blog of website? Dan heb je, als blogger bij ons, de kans om die te promoten.

Hebje interesse? Stuur ons dan een proefblog (300 tot 800 woorden). Vermeld daarbij over welke onderwerpen je zou willen schrijven en voeg enkele basisgegevens toe, zoals je naam, leeftijd, of je single bent of in een relatie zit en hoe vaak je zou willen schrijven. Geef ons ook de url van je eigen blog of website, als je die hebt. Wanneer je andere dingen aan ons kwijt wilt, dan horen we dat natuurlijk ook graag.

Maildit naar: 41magazine.nl@gmail.com

Schrijf een reactie