Creatief Overig

41magazine zoekt weer nieuwe bloggers!

nieuwe bloggers, blog, Blogger 41magazine, bloggers, leuk om te schrijven, nieuwe bloggers, schrijven, Plekk, dating app

Kun je goed schrijven en vind je het leuk om dat regelmatig te doen? Zou je je eigen hersenspinsels op 41magazine terug willen zien? En zou je een groot publiek willen bereiken met jouw verhalen? Dan is vrijwillig bloggen voor 41magazine, onder je eigen naam of anoniem, misschien iets voor jou!

Wie je ook bent en wat je schrijfstijl ook is, groots en meeslepend of juist aandoenlijk gedetailleerd, wij zijn benieuwd naar jullie schrijftalent!
Wezijn op zoek naar persoonlijke, aangrijpende, inspirerende, grappige en interessante verhalen die passen bij ons online magazine voor singles. Ben je bijvoorbeeld een alleenstaande meid, die druk aan het daten is en kun je er hilarische verhalen over op papier zetten? Of ben je een single moeder en druk met werk, sociale contacten en kinderen opvoeden? Wellicht kun je dan met je herkenbare verhalen andere vrouwen in dezelfde situatie een hart onder de riem steken. Of ben je een man die vrouwen graag advies geeft over daten, relaties en andere levenszaken? Dan lezen wij dat graag.

Wieje ook bent en hoe je schrijfstijl ook is, groots en meeslepend of juist aandoenlijk gedetailleerd, wij zijn benieuwd naar jullie schrijftalent!

Hebje al een eigen blog of website? Dan heb je, als blogger bij ons, de kans om die te promoten.

Hebje interesse? Stuur ons dan een proefblog (300 tot 800 woorden). Vermeld daarbij over welke onderwerpen je zou willen schrijven en voeg enkele basisgegevens toe, zoals je naam, leeftijd, of je single bent of in een relatie zit en hoe vaak je zou willen schrijven. Geef ons ook de url van je eigen blog of website, als je die hebt. Wanneer je andere dingen aan ons kwijt wilt, dan horen we dat natuurlijk ook graag.

Maildit naar: 41magazine.nl@gmail.com

Let op! Sinds eind 2016 is 41magazine verder gegaan als Plekk magazine. Ga snel naar Plekk magazine voor veel meer nieuwe artikelen, en volg ons op onze Facebook pagina, zodat je elke dag op de hoogte blijft. Plekk magazine heeft nu ook een eigen datingapp! Deze slimme en innovatieve app zorgt ervoor dat je singles vindt met wie je écht iets gemeenschappelijks hebt. Plekk koppelt de locaties die je bezoekt aan je identiteit: waar je komt zegt immers iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past!

Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk aan je favoriete museum, park, sportclub, koffiebar, winkel of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou. Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was!

Om je op weg te helpen plaatst Plekk ook elke dag enkele singles in je tijdlijn, die bij je zouden kunnen passen op basis van je incheckpatroon. Bovendien krijg je bericht als je in de buurt van een plek bent, die interessant voor jou is. Je drinkt bijvoorbeeld een kopje koffie in de buurt van het Vondelpark. Dan kan Plekk je een melding sturen: “Je bent in de buurt van het Vondelpark, daar zijn Marieke en 5 anderen ingecheckt!” Snel inchecken dus en kijken wie dat zijn!

Plekk is selectief en zeker geen vleeskeuring. Je vindt singles met wie je dezelfde interesses deelt. Daardoor start je makkelijk een gesprek. Plekk is daarom vooral een app voor singles die serieus iemand zoeken. Je kunt Plekk gratis downloaden in de app-stores van Apple en Google:

Probeer de app ook! Je kunt Plekk nu gratis downloaden in de app stores:

app-storenl_badge_web_generic

Schrijf een reactie