Daten online Datingtips

Verzoek: kunnen we de datingapps misschien opschonen?

app , cheaters , daten , dating app , datingapp , datingapps , datingsites , Es , incheck app , online daten, opschonen , Plekk , Plekk datingapp , Plekk-app , relatie, Suzanna Esther, Trendin Checkin , Trending Checkin, valsspelers , verzoek , verzoekschrift, vreemdgaan
Geschreven door Suzanna_Esther

VERZOEKSCHRIFT

Beste heren en dames,

Natuurlijk kan het zijn dat er een zekere spanning mist na enkele jaren samen zijn. Althans, dat heb ik begrepen van wat ik zo om me heen hoor. De sleur slaat toe en blijkbaar is het lastig om die sleur met je eigen partner te doorbreken. Dat het niet altijd simpel is om dan direct maar een einde aan je relatie te maken is ook nog wel te snappen. Maar ga je vervolgens  vreemd dan schaar ik je persoonlijk onder de lafaards.

Watik absoluut niet snap, begrijp en ook niet wil begrijpen is waarom JULLIE je op datingsites begeven en daar pretenderen single te zijn?

OpTinder zie ik af en toe een profiel langskomen waar duidelijk vermeld wordt ‘in relatie’ en in de aanvullende tekst een beschrijving van ‘de behoefte’. Ergens denk ik dan ook, wat doe je hier, maar het is wel eerlijk. Gewoon naar links swipen en klaar!

Jeziet er ook stellen op lokfoto’s. Stellen die in de tekst vrolijk roepen dat ze een leuke dame/heer zoeken voor een trio of zelfs als tweede vaste partner. Allemaal open en transparant.

Nee,tot wie ik me hier richt zijn degenen die pretenderen single te zijn en met mooie teksten en een gewiekst plan van aanpak een leuke, oprechte single proberen te ‘scoren’! Nou zullen er dames en heren zijn die daar helemaal voor in zijn en die het niks uitmaakt dat er een ‘onwetende’ partner belazerd wordt. Want de spanning, het spel en de erotiek zijn het waard. Mijn verzoek geldt dus voor Die specifieke groep: OPZOUTEN!

Nahet verwijderen van deze cheaters, de verdwaalde zielen in een relatie en de stellen op zoek naar avontuur, blijven we natuurlijk met aardig wat bindings- en faalangstigen, schoorvoetenden en twijfelaars achter. Maar dan zijn we in ieder geval wél ’onder ONS’.

Erzijn legio sites als ‘Second Love’, waar spelregels gelden die voor potentiële vreemdgangers van toepassing zijn. Beperken de vreemdgangers zich louter tot deze websites, dan zou dat de échte single een boel werk en zelfs leed besparen.

De‘visvijver’ wordt zo flink opgeschoond en een stuk helderder. Een grote verbetering, want: in troebel water kun je vissen, maar net als bij poepen in het water geldt dat de viezigheid toch altijd weer boven komt drijven!

 

Let op! Sinds eind 2016 is 41magazine verder gegaan als Plekk magazine. Ga snel naar Plekk magazine voor veel meer nieuwe artikelen, en volg ons op onze Facebook pagina, zodat je elke dag op de hoogte blijft. Plekk magazine heeft nu ook een eigen datingapp! Deze slimme en innovatieve app zorgt ervoor dat je singles vindt met wie je écht iets gemeenschappelijks hebt. Plekk koppelt de locaties die je bezoekt aan je identiteit: waar je komt zegt immers iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past!

Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk aan je favoriete museum, park, sportclub, koffiebar, winkel of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou. Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was!

Om je op weg te helpen plaatst Plekk ook elke dag enkele singles in je tijdlijn, die bij je zouden kunnen passen op basis van je incheckpatroon. Bovendien krijg je bericht als je in de buurt van een plek bent, die interessant voor jou is. Je drinkt bijvoorbeeld een kopje koffie in de buurt van het Vondelpark. Dan kan Plekk je een melding sturen: “Je bent in de buurt van het Vondelpark, daar zijn Marieke en 5 anderen ingecheckt!” Snel inchecken dus en kijken wie dat zijn!

Plekk is selectief en zeker geen vleeskeuring. Je vindt singles met wie je dezelfde interesses deelt. Daardoor start je makkelijk een gesprek. Plekk is daarom vooral een app voor singles die serieus iemand zoeken. Je kunt Plekk gratis downloaden in de app-stores van Apple en Google:

Probeer de app ook! Je kunt Plekk nu gratis downloaden in de app stores:

app-storenl_badge_web_generic

Over de auteur

Suzanna_Esther

Mijn naam is Suzanna Esther, ook wel ES voor mijn vrienden. Ik ben schrijfster, maak kunst en knip soms haren. Ik schrijf bewust, doe dat sinds mijn 8ste, maar pas sinds een jaar voor publiek.
Ik heb net een rare leeftijdsgrens bereikt, die natuurlijk prachtig is qua mijlpaal: 50! Hoera, ik heb het gered tot nog toe, en mijn dadendrang en nieuwsgierigheid zijn nog net zo groot als altijd. Ik ben ‘fun’ moeder van twee half Franse puberjongens, die grotendeels bij hun vader wonen. Die Fransen hebben de discipline beter in de vingers dan ik. *Grijns*
Verder heb ik een mini Dobermannpincher die ik af en toe achter het behang kan plakken, maar ook regelmatig bewusteloos knuffel.
Sinds 2006 ben ik met grote regelmaat single en sinds twee jaar écht en dat bevalt me prima. Ik date regelmatig, maar ben heel kieskeurig geworden wie ik in mijn leven toelaat. Veel leuke dates die ik heb gehad zijn vaker vrienden dan relaties geworden. Zo heb ik een paar platonische mannenvrienden om mij heen, waar ik mij soms beter bij voel dan bij vriendinnen. Mijn moeder is mijn maatje en partner in crime en soms schrijf ik over onze gekke avonturen.
Nog niet zo lang weet ik dat ik HFA (voorheen Asperger) heb. Hoog Functionerend Autisme is een wat lullige naam, het roept associaties op met Kezen en Rainmannen. Dat klopt dus niet. Ik schrijf er soms stukjes over om meer openheid te geven over Vrouwen met HFA. Het uit zich namelijk vaak niet hetzelfde als bij mannen en ik geloof ook niet in stoornissen, maar meer in persoonlijkheidsstructuren.
Verder houd ik van absurdisme, analyseren, filosoferen over vreemde invallen, maak ik mij druk over de maatschappij, misstanden, ongelijkheid en wandel soms ook wel een beetje op het randje van rebelsheid. Daar schrijf ik allemaal over in mijn blogs: http://www.suzannaesther.nl/Schrijversblog/ en op Het schrijverscollectief: http://www.columnx.nl/hoogtepunt/.
Ik ben nieuwsgierig naar jullie verhalen en kijk uit naar reacties op mijn blogs!

2 reacties

Schrijf een reactie