Geluk Mannen

Complimenten waar mannen gek op zijn

compliment, complimenten, mannen, 2e kans, app, daten, dating app, datingapp, herkansing, hertrouwen, incheck app, knipperlichtrelatie, opnieuw proberen, Plekk, Plekk datingapp, Plekk-app, scheiden, Trendin Checkin, Trending Checkin, weer aan, weer relatie

Als vrouw krijg je waarschijnlijk geregeld een compliment, al is het maar van je moeder. Maar gelukkig ook van een vriendin, een willekeurige man in een café, van je date of je vriend. We vinden het heerlijk om complimenten te krijgen, het geeft ons zelfvertrouwen.

Maar wist je dat het bij mannen net zo werkt? Alleen krijgen zij veel minder vaak een compliment. Geef je er één aan een man, dan is dat iets bijzonders voor hem en een echte ego boost. Dan ben je anders dan de meeste vrouwen die teveel met zichzelf bezig zijn en het idee hebben dat mannen niet zitten te wachten op wat aandacht in de vorm van een oprecht compliment. Wil je de aandacht van een man, geef hém dan ook aandacht!

Hier vind je wat voorbeelden van complimenten, waarmee je zeker zijn aandacht trekt (en misschien krijg je wel een compliment terug):

1. “Door jou voel ik me zo …”

Veilig, knap, gelukkig, opgewonden. Hiermee kun je hem oprecht complimenteren. Hij zal er heel blij mee zijn, omdat het recht uit je hart komt en hij waardering krijgt voor zijn (harde) werk.

2. Je ziet er goed uit in die…”

Broek, jas, t-shirt, schoenen. Als hij zijn best heeft gedaan om er goed uit te zien en het is een geslaagde poging, laat hem dat dan ook weten. Waarschijnlijk heeft hij het vooral voor jou gedaan. Onthoud dat het voor hem meer indruk maakt als je zegt: “Wat zie je er goed uit in die jas” dan te zeggen dat je die jas mooi vindt.

3. “Wat een leuke vrienden heb je”

Het is niet altijd vanzelfsprekend dat je goed met zijn vrienden om kunt gaan. Maar doe je dat wel, zeg dat dan. Het zal veel voor hem betekenen als je zijn vrienden respecteert en leuk vindt (als het tenminste niet té leuk is).

4. “Volgens mij ben je heel goed in …”

Heb je het idee dat hij ergens enorm zijn best voor doet, dan zal hij heel blij zijn met een compliment over die vaardigheid. Dat kan iets zijn op zijn werk, in de garage, in de slaapkamer of in de keuken.

5. “Wat zou ik zonder jou moeten?”

Als je dat zegt, dan voelt het voor hem alsof je hem echt nodig hebt. En dat vinden mannen prettig. Natuurlijk zou je het echt wel zonder hem overleven, maar als hij je een dienst bewijst klinkt “Wat zou ik zonder jou moeten?” hem als muziek in de oren.

6. “Jij bent zo knap, vooral je …”

Ogen, lach, gespierde armen, schouders. Hoe specifieker je het maakt, hoe meer zijn ego erdoor gevleid zal zijn. En voor extra effect: raak tegelijkertijd met het uitspreken van het compliment dat lichaamsdeel ook even aan.

7. “Het is zo fijn om bij je te zijn”

Je laat zo merken dat je hem leuk vindt, maar niet (alleen) omdat hij er goed uitziet, vanwege zijn status of salaris. Je geeft aan dat je zijn karakter waardeert, dat het prettig is om met hem om te gaan. Dat zal veel meer voor hem betekenen.

Let op! Sinds eind 2016 is 41magazine verder gegaan als Plekk magazine. Ga snel naar Plekk magazine voor veel meer nieuwe artikelen, en volg ons op onze Facebook pagina, zodat je elke dag op de hoogte blijft. Plekk magazine heeft nu ook een eigen datingapp! Deze slimme en innovatieve app zorgt ervoor dat je singles vindt met wie je écht iets gemeenschappelijks hebt. Plekk koppelt de locaties die je bezoekt aan je identiteit: waar je komt zegt immers iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past!

Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk aan je favoriete museum, park, sportclub, koffiebar, winkel of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou. Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was!

Om je op weg te helpen plaatst Plekk ook elke dag enkele singles in je tijdlijn, die bij je zouden kunnen passen op basis van je incheckpatroon. Bovendien krijg je bericht als je in de buurt van een plek bent, die interessant voor jou is. Je drinkt bijvoorbeeld een kopje koffie in de buurt van het Vondelpark. Dan kan Plekk je een melding sturen: “Je bent in de buurt van het Vondelpark, daar zijn Marieke en 5 anderen ingecheckt!” Snel inchecken dus en kijken wie dat zijn!

Plekk is selectief en zeker geen vleeskeuring. Je vindt singles met wie je dezelfde interesses deelt. Daardoor start je makkelijk een gesprek. Plekk is daarom vooral een app voor singles die serieus iemand zoeken. Je kunt Plekk gratis downloaden in de app-stores van Apple en Google:

Probeer de app ook! Je kunt Plekk nu gratis downloaden in de app stores:

app-storenl_badge_web_generic

Schrijf een reactie