Geluk Relaties

Nog bedankt hè, exen!

app , cupido, daten , dating app , datingapp , dochter , ex , exen , geleerd , incheck app , levenservaring , liefdesverdriet , liefhebben , Plekk , Plekk datingapp, Plekk-app , Tessa, Trendin Checkin , Trending Checkin, verliefd
Geschreven door Tessa

Beste exen,

Voordat ik ontdekte hoe echte liefde eigenlijk hoort te voelen, ben ik vaak op mijn bek gegaan. Hoewel ik Cupido nooit in het echt heb gezien, verdenk ik zijn autistische broertje ervan dat hij met de pijlen heeft lopen klooien. Ik heb een lange weg afgelegd, maar nu ik terugkijk moeten er wat dingen van mijn -inmiddels weer herstelde- hart. Dit is voor de mannen, waar ik uiteindelijk veel van geleerd heb: dank je wel.

Ikbesef nu dat de dingen die me zijn overkomen, voortkwamen uit het feit dat ik in staat was lief te hebben. Ik gaf om iemand en voelde liefde, terwijl het later steeds een illusie bleek te zijn. Sommige mensen noemen dat naïef, ik noem dat levenservaring opdoen. Ondanks alles wat er met mijn hart gebeurde, of het nou werd verscheurd, gebeukt, gedeukt of langzaam aan diggelen werd gesmeten, hij werkt nog steeds. Ik zie jullie exen niet meer. En als jullie nog steeds vol trots in de spiegel kijken, is het maar beter dat je blijft waar je bent en je niet meer aan mij laat zien.

Dooralles wat ik meegemaakt heb, heb ik ervaren hoe het voelt. Ik weet hoe het voelt om verliefd te zijn, al was het op de verkeerde. Ik weet hoe het voelt om verdriet te hebben om iemand die dat helemaal niks kan schelen. En ik weet dat mascara nog best moeilijk uit een doorweekt kussen te wassen is. Dat ik dagen van mijn leven heb gemist die eigenlijk mooi hadden kunnen zijn, is iets dat ik vooral mezelf kwalijk neem. Voel je dus niet vereerd.

Alshet me gegeven is ooit een dochter te krijgen, leer ik haar dat ze sterker zou moeten zijn dan ik jarenlang was. Want er zijn heel veel lieve mensen op deze wereld en het leven is te kort om lang last te hebben van liefdesverdriet; én te kort om slechte koffie te drinken. Ik zal mijn dochter overeind houden zoals mijn vriendinnen mij altijd overeind hielden, en haar troosten zoals mama mij troostte. Vallen hoort bij het leven en zeker bij de liefde. De mensen die je beschermen zijn je trampolines.

Exen,nu ben ik zover dat ik jullie het beste kan gunnen. Maar het allerbeste, dat ben ik. Dus gun ik jullie net iets minder dan het allerbeste.

Groeten,

Tessa

 

Let op! Sinds eind 2016 is 41magazine verder gegaan als Plekk magazine. Ga snel naar Plekk magazine voor veel meer nieuwe artikelen, en volg ons op onze Facebook pagina, zodat je elke dag op de hoogte blijft. Plekk magazine heeft nu ook een eigen datingapp! Deze slimme en innovatieve app zorgt ervoor dat je singles vindt met wie je écht iets gemeenschappelijks hebt. Plekk koppelt de locaties die je bezoekt aan je identiteit: waar je komt zegt immers iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past!

Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk aan je favoriete museum, park, sportclub, koffiebar, winkel of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou. Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was!

Om je op weg te helpen plaatst Plekk ook elke dag enkele singles in je tijdlijn, die bij je zouden kunnen passen op basis van je incheckpatroon. Bovendien krijg je bericht als je in de buurt van een plek bent, die interessant voor jou is. Je drinkt bijvoorbeeld een kopje koffie in de buurt van het Vondelpark. Dan kan Plekk je een melding sturen: “Je bent in de buurt van het Vondelpark, daar zijn Marieke en 5 anderen ingecheckt!” Snel inchecken dus en kijken wie dat zijn!

Plekk is selectief en zeker geen vleeskeuring. Je vindt singles met wie je dezelfde interesses deelt. Daardoor start je makkelijk een gesprek. Plekk is daarom vooral een app voor singles die serieus iemand zoeken. Je kunt Plekk gratis downloaden in de app-stores van Apple en Google:

Probeer de app ook! Je kunt Plekk nu gratis downloaden in de app stores:

app-storenl_badge_web_generic

Schrijf een reactie