Onze experts

41magazine werkt samen met een aantal experts. Singlecoaches, organisatoren van singlereizen en datingsites. Samen met onze experts houden we bij 41magazine de laatste trends en gebeurtenissen bij. Bezoek ook eens de sites van onze experts!

 

Denise Janmaat

DENISE JANMAAT. In 1998 startte zij de 1e datingsite in Nederland. Denise kan je als geen ander de fijne kneepjes van het daten leren. 85% van de singles die door haar persoonlijk worden begeleid, vindt binnen drie maanden hun partner.

Bezoek Denise Janmaat

Hans Gierkink, Single coaching

SINGLECOACHING. Singlecoaching helpt je een fijne en duurzame relatie te krijgen. Wij bieden op persoonlijke wijze ondersteuning en zetten onze professionele kennis in om te zorgen dat je die leuke relatie krijgt én behoudt.

Bezoek Singlecoaching

expert single reizen

VILLA VIBES. Wij onderscheiden ons van andere reisorganisaties doordat we waarmaken wat we beloven. Wij geven zelfs harde garanties. Mochten wij één van die garanties niet waarmaken, dan mag je bij ons kosteloos annuleren.

SINGLE REIZEN EXPERT

single reizen expert

KRAS REIZEN. De singlereizen van Kras zijn gezellig, maar ook zeer scherp geprijsd. Je verblijft in 3- of 4-sterrenhotels, op basis van logies en ontbijt en bovendien is vrijwel altijd een eigen 1-persoonskamer bij de reissom inbegrepen!

SINGLE REIZEN EXPERT

 

Let op! Sinds eind 2016 is 41magazine verder gegaan als Plekk magazine. Ga snel naar Plekk magazine voor veel meer nieuwe artikelen, en volg ons op onze Facebook pagina, zodat je elke dag op de hoogte blijft. Plekk magazine heeft nu ook een eigen datingapp! Deze slimme en innovatieve app zorgt ervoor dat je singles vindt met wie je écht iets gemeenschappelijks hebt. Plekk koppelt de locaties die je bezoekt aan je identiteit: waar je komt zegt immers iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past!

Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk aan je favoriete museum, park, sportclub, koffiebar, winkel of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou. Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was!

Om je op weg te helpen plaatst Plekk ook elke dag enkele singles in je tijdlijn, die bij je zouden kunnen passen op basis van je incheckpatroon. Bovendien krijg je bericht als je in de buurt van een plek bent, die interessant voor jou is. Je drinkt bijvoorbeeld een kopje koffie in de buurt van het Vondelpark. Dan kan Plekk je een melding sturen: “Je bent in de buurt van het Vondelpark, daar zijn Marieke en 5 anderen ingecheckt!” Snel inchecken dus en kijken wie dat zijn!

Plekk is selectief en zeker geen vleeskeuring. Je vindt singles met wie je dezelfde interesses deelt. Daardoor start je makkelijk een gesprek. Plekk is daarom vooral een app voor singles die serieus iemand zoeken. Je kunt Plekk gratis downloaden in de app-stores van Apple en Google:

Probeer de app ook! Je kunt Plekk nu gratis downloaden in de app stores:

app-storenl_badge_web_generic

Schrijf een reactie