Datingtips Mannen

Wil je antwoord op je berichtjes, probeer deze zinnen dan

antwoord, app, berichtjes , daten, dating app, datingapp, gevoelens tonen, incheck app , open , Plekk , Plekk datingapp, Plekk-app, quotes , Trendin Checkin, Trending Checkin, zelfverzekerd, zinnen

Die eerste date was fantastisch! Hij is grappig, hij kan boeiend vertellen en is nog knap ook. Kortom, je ziet hem echt zitten. Maar om onverklaarbare redenen schrijft hij je niet terug. Waarom? Hoe nu verder als hij niks van zich laat horen?

Hebjij ook te maken met een man die je appjes niet beantwoordt? Dan helpen wij je met enkele zinnen waarmee je zijn aandacht trekt en waarmee je laat blijken dat je oprecht geïnteresseerd bent in hem (en dat hij dat ook in jou zou moeten zijn).

Somsis het moeilijk om precies de goede woorden te vinden voor hoe je je voelt. Maar dat geldt niet alleen voor jou, dat geldt voor hem net zo goed. Dat kan één van de redenen zijn dat hij twijfelt of en wat hij je terug zal schrijven. Als je hem een handje wilt helpen spreek jij je gevoelens uit in een bericht, zodat voor hem meteen duidelijk is hoe jij je voelt. Jij zet de toon. Daarmee wordt het voor hem veel makkelijker om zijn gevoelens ook uit te spreken en hebben jullie sneller duidelijkheid. En wat ook helpt: veel mensen krijgen pas gevoelens voor de ander als ze zeker weten dat die ander positief over hen denkt. Dus aarzel niet om openhartig te zijn.

Laathem weten hoe je je voelt, wat je wilt en hoe je het wilt. Want mannen hebben liever een zelfverzekerde vrouw dan een verlegen vrouw die haar gevoelens niet uit.

Terinspiratie hebben we een aantal quotes voor je op een rijtje gezet. Gebruik iets dat bij je past. Misschien vind je sommige te zoetsappig of te direct. Of juist niet direct genoeg. Pas ze aan naar je eigen smaak en je zult zien dat je niet meer lang hoeft te wachten op antwoord!

1. “Laten we vanavond afspreken. Ik beloof je dat het leuk wordt.”
2. “Dat blauwe shirt stond je goed laatst.“
3. “Goeiemorgen, mooie man! Ik hoop dat je een superdag hebt!”
4. “Ik heb een probleempje… Ik kan mijn hoofd niet bij mijn werk houden…”
5. “Ik heb liever jou dan mijn telefoon in mijn handen.”
6. “Kom je vanavond langs? Al je favorieten zijn hier: pizza, flesje rode wijn, en ik natuurlijk.”
7. “Ik heb steeds binnenpretjes als ik aan die grap van je denk.”
8. “Rode, witte of zwarte jurkje? Jij mag kiezen en dan kun je vanavond beoordelen of je goed gekozen hebt.”
9. “Ik werd wakker met een lach. Jouw schuld.”
10. “Ik zou het leuk vinden om met je mee te gaan naar die film waar je het over had. Laat maar weten of vrijdag of zaterdag jou beter uitkomt.”
11. “Als je hier was, zou je ontbijt op bed krijgen.”
12. “Bedankt dat je me eraan helpt herinneren hoe vlinders ook alweer voelen.”

 

Let op! Sinds eind 2016 is 41magazine verder gegaan als Plekk magazine. Ga snel naar Plekk magazine voor veel meer nieuwe artikelen, en volg ons op onze Facebook pagina, zodat je elke dag op de hoogte blijft. Plekk magazine heeft nu ook een eigen datingapp! Deze slimme en innovatieve app zorgt ervoor dat je singles vindt met wie je écht iets gemeenschappelijks hebt. Plekk koppelt de locaties die je bezoekt aan je identiteit: waar je komt zegt immers iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past!

Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk aan je favoriete museum, park, sportclub, koffiebar, winkel of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou. Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was!

Om je op weg te helpen plaatst Plekk ook elke dag enkele singles in je tijdlijn, die bij je zouden kunnen passen op basis van je incheckpatroon. Bovendien krijg je bericht als je in de buurt van een plek bent, die interessant voor jou is. Je drinkt bijvoorbeeld een kopje koffie in de buurt van het Vondelpark. Dan kan Plekk je een melding sturen: “Je bent in de buurt van het Vondelpark, daar zijn Marieke en 5 anderen ingecheckt!” Snel inchecken dus en kijken wie dat zijn!

Plekk is selectief en zeker geen vleeskeuring. Je vindt singles met wie je dezelfde interesses deelt. Daardoor start je makkelijk een gesprek. Plekk is daarom vooral een app voor singles die serieus iemand zoeken. Je kunt Plekk gratis downloaden in de app-stores van Apple en Google:

Probeer de app ook! Je kunt Plekk nu gratis downloaden in de app stores:

app-storenl_badge_web_generic

Schrijf een reactie