Beauty Vrouwen

Vrouwenoutfits waar mannen een hekel aan hebben

legging

We trekken ons er natuurlijk niks van aan, want we kleden ons niet om mannen te behagen. Maar er zijn vrouwenoutfits waar mannen echt een hekel aan hebben. De meeste mannen letten niet op details in de kleding van vrouwen, maar vaak hebben ze wel één of meer dingen in hun hoofd die ze opvallend lelijk vinden aan vrouwelijke beautytrends. We zetten er een paar voor je op een rijtje met commentaar van de mannen erbij. Gewoon, omdat het leuk is om te weten en nogmaals, niet omdat we ons kleedgedrag gaan aanpassen!

1. Harembroeken

Misschien best fijn comfortabel, deze wijde broeken, maar mannen begrijpen er niks van.

Mattijs: “Waarom trekken vrouwen iets aan waarin hun (misschien wel slanke) figuur volledig verdrinkt?”

Gert-Jan: “Er blijven altijd kruimels onderin liggen!”

Erik: “Je kunt er eigenlijk ook alleen maar lelijke Teva’s bij dragen”

harembroek

 

2. Leggings met een oversized trui erop

Heerlijk comfortabel, maar je ziet alles, ook als je een maatje meer hebt. Mannen houden ervan als er wat aan hun fantasie overgelaten wordt.

Fred: “Ik heb altijd het idee dat die dames hun jeans of rokje vergeten zijn aan te trekken”.

Cees: “Bij een ander kan ik er nog om lachen, maar als mijn vriendin het zou doen zou ik me kapot schamen”.

legging

 

3. Uggs

Ze zijn nu echt uit, maar het schijnt dat ze aan een comeback bezig zijn. En daar zijn mannen niet blij mee!

Marcel: “Gewoon grote pantoffels, het maakt vrouwen 10 keer lomper dan ze zouden zijn met elegante schoenen.”

Jeroen: “Ik begrijp het ook niet, dit soort schoenen met warm weer alleen omdat ze hip zijn. Ik moet er niet aan denken hoe die voeten daarin ruiken!”.

uggs

 

4. Te sexy kleding

Korte rokjes, laag decolleté, strakke kleding en stilettohakken, dat is toch wat mannen graag willen zien? Nou, nee dus.

Steef: “Doe niet zo overdreven, straks denken mensen dat ik met een escort op stap ben”.

Henns: “Leuk bij een ander, maar bij mijn eigen partner: rode kaart!”.

sexy kleding

 

 5. Vormeloze kleding

Mannen hebben geen hoge dunk van je als je je te sexy kleedt, maar vormeloze kleding waarin je je lichaam verbergt is het andere uiterste. Een riem kan wonderen doen en daar zijn mannen vaak gek op. Maar zonder riem…

Erik: “Het lijkt wel of deze vrouwen bij de zwangerschapsafdeling geshopt hebben!”

Aart: “Typisch Nederlands: vormloos, onverzorgd. Dan kun je net zo goed gaten in een vuilniszak knippen”.

 

6. Lange (kunst)nagels

Eigenlijk hebben de meeste mannen niet eens door of je nagels echt of nep zijn. Wat veel mannen onaantrekkelijk vinden zijn hele lange nagels. Ze vinden het onnatuurlijk, net zoals teveel make-up trouwens.

Richard: “Vrouwen met lange nepnagels doen te hard hun best om er goed uit te zien, ik denk dat ze onzeker zijn. Verspil je geld er niet aan, zou ik zeggen!”

Sebastiaan: “Ik vind het zelfs een beetje eng, dat getik op tafel met zulke nagels! Heeft iets hekserigs”.

lange nagels, kunstnagels, gelnagels

Let op! Sinds eind 2016 is 41magazine verder gegaan als Plekk magazine. Ga snel naar Plekk magazine voor veel meer nieuwe artikelen, en volg ons op onze Facebook pagina, zodat je elke dag op de hoogte blijft. Plekk magazine heeft nu ook een eigen datingapp! Deze slimme en innovatieve app zorgt ervoor dat je singles vindt met wie je écht iets gemeenschappelijks hebt. Plekk koppelt de locaties die je bezoekt aan je identiteit: waar je komt zegt immers iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past!

Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk aan je favoriete museum, park, sportclub, koffiebar, winkel of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou. Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was!

Om je op weg te helpen plaatst Plekk ook elke dag enkele singles in je tijdlijn, die bij je zouden kunnen passen op basis van je incheckpatroon. Bovendien krijg je bericht als je in de buurt van een plek bent, die interessant voor jou is. Je drinkt bijvoorbeeld een kopje koffie in de buurt van het Vondelpark. Dan kan Plekk je een melding sturen: “Je bent in de buurt van het Vondelpark, daar zijn Marieke en 5 anderen ingecheckt!” Snel inchecken dus en kijken wie dat zijn!

Plekk is selectief en zeker geen vleeskeuring. Je vindt singles met wie je dezelfde interesses deelt. Daardoor start je makkelijk een gesprek. Plekk is daarom vooral een app voor singles die serieus iemand zoeken. Je kunt Plekk gratis downloaden in de app-stores van Apple en Google:

Probeer de app ook! Je kunt Plekk nu gratis downloaden in de app stores:

app-storenl_badge_web_generic

1 reactie

Schrijf een reactie